Om oss

RM Reklam & Tryck är en reklambyrå som drivs av Peter Dahlström som har mer än 30 års erfarenhet av branschen. Våra lokaler är belägna i den före detta Vasserudskolan 3 kilometer norr om Torsby.

Vi jobbar alltid för att hitta kreativa idéer som ska ge ett effektfullt reklambudskap för våra kunder. Hos oss hittar du det mesta, och finns inte det du söker med på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig så kan vi säkert hjälpa dig med dina önskemål.

Nöjda kunder är något vi prioriterar högt, vare sig du är nöjd eller missnöjd får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Vasserudskolan 1941

Vasserudskolan 1968

Vasserudskolan 2021

Vasserudskolan 2021

Peter Dahlström (VD, Grafisk Designer)

Peter är 63 år och bor i Torsby "ovanpå jobbet" tillsammans med sambon Katarina, bonusdottern Josefin och katten Smilla.

Peter har mer än 30 års erfarenhet i branschen och tog över RM efter sin pappa 1996. Innan Peter tog över företaget har han bland annat jobbat på Nya Wermlandstidningen, Torverk och Hovfjället. Peter är aktiv inom föreningslivet och hjälper bland annat till med Svennis Cup, Torsbymarten och Hovfjället Trail Run.