Blanketter

Självkopierande blanketter i block med omslag

Arbetsrapporter, tidrapporter, körsedlar, kvitton, följesedlar - eller vilka blanketter som helst! Vi utformar blanketterna efter era önskemål. Blanketter i block med omslag trycks på självkopierande papper med en eller två kopior.

Mer information

Våra block trycks med omslag och innehåller 25 set i varje block. Omslaget går att vika in i blocket som underlägg så att inte skriften kopieras till resterande set. Blocken trycks normalt med svartvitt tryck, men det går även att få färgtryck på sid 1 med ett litet pristillägg. Hålning i vänsterkant ingår i priset. Önskar du få dina blanketter numrerade tillkommer 600 kr på priset.

Vissa varianter går att beställa direkt via vår webbshop. Hittar du inte det du söker, kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare!

Leveranstid: ca 2-4 veckor från godkänt korrektur

Övriga blanketter

Självkopierande lösa set

Vi trycker såklart även självkopierande blanketter som lösa set (ej blockat) om du hellre önskar det. Priser finns att få om du kontaktar oss via mail.

Anteckningsblock

Block på vanligt papper ordnar vi också i alla möjliga olika storlekar. Eller ja, vi ordnar egentligen det mesta - kontakta oss med dina önskemål så fixar vi priser och förslag!